Kedd
2019.11.19
Keresés

Roli-Zsolti túrák

A rajt megközelítése

AUTÓVAL:
-Budapest felől leggyorsabban az M5-ös autópályán közelíthető meg Nagykőrös. Az autópályáról a 67. km-nél (Lajosmizse) kell lehajtani Nagykőrös felé. Nagykőrösre érve hamarosan áthajtunk a (vasúti) aluljárón, ezután az első lehetőségénél kell élesen balra kanyarodni (kossuth Lajos utca), Nagykőrös, vasútállomáshoz. A vasútállomás épülete előtti parkoló a túra rajtja.
-Kecskemét ill. Cegléd felől a 441-es úton közelíthető meg Nagykőrös. Kecskemét irányából Nagykőrösön az első körforgalomban kell Lajosmizse felé haladni. Cegléd felöl ugyanez a körforgalom Nagykőrösön a második. Lajosmizse felé haladva (Széchenyi tér, majd Kossuth Lajos utca), láthatunk majd egy irányjelző táblát a vasútállomásra hivatkozva, aszerint hajtsunk enyhén jobbra (továbbra is Kossuth Lajos utca). A vasútállomás épülete előtti parkoló a túra rajtja.

VONATTAL:
Nagykőrös vonattal a 140-es (Budapest-Szeged) vasútvonalon közelíthető meg. A vonalon minden szerelvény továbbít kerékpár szállítására alkalmas vagont, mely Budapest felöl a vonatok elején, míg Szegeden felől a vonatok végén található. Az Intercity vagonok mellett minden vonat továbbít másod osztályú vagonokat is (a kerékpár szállító vagon eleve ilyen)! A túra indítását Budapest felől a Nyugati pályaudvarról 7:53-kor induló, míg Szegedről a 7:45-kor induló vonathoz igazítottuk.
A vonat felszállóhelyei:
-Budapest felől
-Szeged felől
A vonatról leszállva célozzuk meg az állomás épületét, majd a kijáraton kimenve, a parkolóhoz menjünk!

A parkolóban a kerékpárral gyülekezzetek egy helyen, mi majd észre fogunk venni benneteket!